2011. július 25., hétfő

A gyermekbarát Domino keresések / van!

A gyermekbarát Domino keresések / van!:
Domino egy nagyon jó ugró póni volt példa az apja és anyja Mandy egy német lovas póni kanca, Domino-én született 2001/03/05 Osnabrück.
Domino egy szép gesztenye herélt álló Blütertyp egy nagyon kényelmes méretű 1,45 m, és így Endmasspony.
Domino alkalmas lenne, mint egy nagyon jó vadász és eventer!
Domino nincs karakter hibák, mintha a legelőre és ott is fogást is. A csorda mindig nagyon barátságos és Domino mittelrangig az emberi és állati, ő is nagyon jó a kovács-és állatorvos és nagyon jól fut, és boldog ló trailer.
Domino látszólag egészséges, nem szőtt és koppt és kezelésére nagyon jó.
Domino szereti, ha ő is vágta és ugorj sokat, mert az ugrás a szenvedélye, akkor átugrik mindent, nem számít, mit.
Domino elején minden új lapon egy kicsit ideges, és megpróbálta röviden az ő makacs póni sújtják. A mindennapi használatra is nagyon édes póni és nagyon tiszta és jól tolerálható a kisgyermekek és fuss, ő is teszi a zabla a szájában, és harap a egyedül keres a kivégzett szórakoztató harapás.
Ha Domino sokkal fűz és kifolyó azt is kiskorú gyermekek 10 éves korig csak lovagolni. Domino enyhén anyajuh nyak és szeret mindent látni, amikor lovaglás. Mivel a Domino most velünk, nagyra értékeljük a sok föld munka, pole képzés és a sok előre és hátra a szarvas nyakán lett egy kicsit kevesebbet!
Amikor jumping, Domino egy önfenntartó és teljesen az ő harci szellem kihagyni mindent, ügyelve arra, hogy lassan neki néha.
Domino is laza akár osztály L vagy M ugrani, ő még csak 7 éves ugrott, mielőtt futott szinte kizárólag off-road.
Szívesen, ha úgy tetszik a tavaszi hatalmas herélt Domino, és tegye magát velünk lenne.
Ár: 2700 Ft VB