2011. augusztus 26., péntek

ennivaló póni herélt, pej, 7years régi, teljesítmény-csomagolt, 140cm

ennivaló póni herélt, pej, 7years régi, teljesítmény-csomagolt, 140cm:
Keresi a póni herélt Merlin a vékony felnőttek, akik ad neki egy szerető otthont.

Merlin vettem májusban egy kereskedő. Jött a remegés, gyanús, idegroncs minket.

Az állomány a lovak is most rendezték. Továbbá, az összes környezeti zajt (traktor, motorkerékpár, kutya, gyerek, stb) már nem probléma számára - az egyetlen ember, aki megijedt tőle.
Miután sok kemény munka ő most egy bizakodó, kedves, és légy verkuscheltes ló.

Ő rendkívül érzékeny, és nagyon koncentrált a tulajdonos. Azt követi egy a legelőn, mint egy kutya jön, amikor hívott, és azt akarja, hogy az emberek mindent csak jobb.

Mint egy privát póni abszolút álom - de most jön a "DE" ...
Merlin vette nekünk terápiás munka fogyatékkal élő gyermekek támogatására. Mert annyira érzékeny, de ő egyszerűen nem fogadja el, amikor szereplő gyerekek a hátsó, vagy kilóg a lába túl nagy. Szereti a gyermekek nagyon, nagyon boldog, nagyon jól fizet rájuk, de túl sok kis, változó versenyzők túl aggódnak őt, mert nagyon érzékeny a támogatásokra.

Amikor megáll lovaglás a legjobb eszközöket, és jó puha tanfolyamok. Nagyon szorgalmas és abszolút erőmű. Minél többet dolgozunk vele, annál inkább emlékszem, mennyi potenciális ő. Ő is szeret ugrani.

Ő összerezzent, harapós és nem sztrájk, nem megy keresztül, hanem a tesztelés a lovasok. Merlin ezért nem alkalmas a kezdők és nem gyerekek póni. Még egy iskola póni, talán nem él, szüksége van egy állandó gondozó. Kereskedők nincs esélye a ház!

Ó, igen, nincs ismert betegség, s nem kell a vas.
Kérjük, jelentkezzen be melanie.smaka @ web.de vagy 0171-3649814 vagy 05137-876934 20 óra.

Merlin nem szanálása, igazán keres egy szerető otthont laza ház és lovak szerelmeseinek kapcsolat ;-)).
Ár: 1500 Ft