2011. augusztus 23., kedd

Ló részvényértékesítés keretében - SÜRGŐS!

Ló részvényértékesítés keretében - SÜRGŐS!
I am looking for a mare, STKM. 1,65 m, megbízható, szorgalmas és szerető díjlovagló versenyző, aki szeret dolgozni a területen, és megy. I am looking for valakit tudják tartani a szintet a képzési és fenntartása öröm, hogy bővíteni a díjlovagló órák. Ön rugalmasnak kell lenniük, valamint egy feszes lovagolni, hiszen a kanca is szereti, hogy teszteljék a Schlurfgang. A Mare suuuperlieb nagyon jó megy a területen anélkül, hogy rossz szokásokat, de nagyon érzékeny és intelligens. Sajnos, az előző keresést a lovas részvételével ezért kevésbé sikeres, mert egy jó e-szintű tapasztalattal és lovas sajnos nem megengedett.

Azt kell illeszkednie díjlovagló nem tökéletes, de legalább fitt és aktív I / O szinten. Ezen kívül, ha kell szívesen tanulnak, és dolgozni egy lovat. További Bárcsak én nem az én édes. Az én elérve kell részt hetente díjlovagló órák (költség: havi 40-60, - / 2er-Gruppe/Einzelstunde).

Verseny részvétel, a képzés, nyomvonal túrák, órák (díjlovaglás és jumping), tartó tanulás, bár a munka, stb stb minden lehetséges.

I am looking for nagyon sürgős, mert még egy másik lovat, és szintén ennek az igénynek.

Kérjük, jelentkezzen be: 0151/56661203 vagy e-mailben.
Ár: VB