2011. november 29., kedd

MEZEI VIRÁGOS HIMZETT hibátlan kantáros nadrág 68 - Jelenlegi ára: 450 Ft

szép  hibátlan újszerű  csajos nacink  sötét kék színben amin színes vad ill mezei virágok vannak rajta, szép kék  áttetszős gombokkal, pótgombjával. nagyon jól kihasználható aranyos darab, és kantáros. semmi hibája nincs teljesen újszerű csajos darab ez is, csak kinőttük talán kétszer aludt benne kislányom babakocsiban kint. 100 pamutból fariból van. írása 3/6hó nagyobb sztem, 8 kilós babának. ezért ezt is mindenhol lemérem, később térdnacinak is lehet hordani: -)sok gyönyörű új lányos v 1-2 alkalommal felvett hibátlan rucinkat tettem fel ezekkel  együtt olcsón ez az utolsó kantáros szép kicsi nacink. teljes h  58 mellközéptől végig h 49   mellsz 28 d  33  bszh 15 cm. csomi nélkül  13, 1  gramm. 2 állású fent és pelenka patentos szupi darab.
természetesen szívesen feladom simán is de azt h hozzád ér azt nem tudom sajnos garantálni. azzal a darabka cetlivel nem kezdhetek semmit... de feladáskor a címzett nevére és címére számlát kérek hogy igazolni tudjam feladását. utánvét kizárt.
rengeteg vadiúj és újszerű ruhákat  játékokat cipőket, kismamaruhát, sapkákat, kalapokat, kabátokat és sok overállunkat  is töltök fel a napokban olcsón ha van kedved nézz szét nálam! köszi: Kinga
dohány -és állatszőr mentes otthonból!


Jelenlegi ára: 450 Ft

Az aukció vége: 2011-12-06 16:59
. MEZEI VIRÁGOS HIMZETT hibátlan kantáros nadrág 68 - Jelenlegi ára: 450 Ft