2011. augusztus 20., szombat

1 pár Boa Lovas csizma Gr.. 0 Új és zárt! Pata csizma, Lovas csizma

1 pár Boa Lovas csizma Gr.. 0 Új és zárt! Pata csizma, ló Boots:
Kínálok az új, használatlan, eredeti csomagolásban Boa Lovas Boots mérete 0 (Hufbreite: 98-108 mm, pata hossz: 111-117 mm).

Vettem az új, de már nekem mért. Egy barátom akart vásárolni nekem, de a betegség nem a megfelelő pillanat, hogy póni rideable. (Csak hogy megmagyarázza, miért nem cserélik ki ;-))

Általános információk a cipő (Forrás:-hufpflegeshop.de):

A Boa ló boot ® az első a hoofshoe találod magad ami technikákat és anyagokat, amelyeket eddig csak a termelés magas színvonalú sportos cipő és snowboard cipő használható.

A pata védelmet alkalmi és hétköznapi lovaglás, amely védelmet nyújt a szállítás során, a termesztés során, és szintén egy gyors módja annak, hogy rögzítse a lehetséges veszteség a patkó.

Gyors és egyszerű feltenni: Sok idő kínált csizma hozhatók létre, és eltávolítani csak szerszámmal és erőfeszítést igényel. A mikro-kiigazítás a szabadalmaztatott Boa Lacing bezárása rendszer lehetővé teszi, hogy nyissa meg a ló cipő elég széles ahhoz, hogy elférjen láb kényelmesen, gyorsan és könnyedén. Miután a pata, a Boa Ló boot ® került, a cipő van beállítva folyamatosan egyszerű elforgatásával gomb a távolban. A tárcsa viszont könnyen, de nem zárt túl szoros! Között lebeny és a lába még mindig az egyik ujját a szélessége helyet. Állítsa be szükség esetén.

Eltávolítása Boa ló boot ® szintén egyszerű: húzza gomb, a feszültség az exponáló levelek után azonnal, és a Boa Lovas boot ® könnyedén eltávolítható a pata.

Eredeti ár fűszeres: 190 €!

Itt csak 150 € beleértve a postaköltség! Kell-e fizetni Paypal vagy készpénzben a pickup!
Ár: 150 EUR VB