2011. augusztus 22., hétfő

mobil lovasoktatás az Észak-Kelet-Berlinben

mobil lovasoktatás az észak-keleti London:
Mobil órák az északkeleti Berlin!
(Space-Pankow Bernau - Wandlitz-20 km)

Gyakran vannak kis dolgok, nem lehet közötti harmónia ló és lovas.
Túl sok jár kéz, a láb vagy a túl kevés vezetési belső ellentmondások, frusztráló mindkét fél. De mangelndesVertrauen félelmet vagy rossz élmények az álom birtokló egy gyors lovat lehet egy rémálom.

Mint kezdő stablehand (gyakorlati képzés Neustadt / Dosse) Bevallom az elmúlt négy évben, mint egy önképző a berlini területen. A saját ló, valamint egy segítő kéz, ha idegen ló és lovasa. A mester vizsgálatot végzett 2014-ben.

Én már sok éves tapasztalattal rendelkezik a képzés versenylovak (csülök és thoroughbreds), mint a lovaglás és a Jungpferdeefahrung. Rendszeresen részt vesznek képzéseken és elmélet szemináriumokat is könnyű nekem, így tudok bővíteni tudásomat, és tanítani kell.

Mert ki tudja, nem az elmélet nem igazán a gyakorlatban. Meg mindig egyértelmű, hogy a lovas, MIÉRT csinál valamit, de kellemetlen, és más dolog a lovát.

Ha szeretne még megtanulni lovagolni, illetve tovább bővítse, vagy úgy gondolják, hogy egy külső személy, és meg kell segíteni a ló, akkor hívj kötelezettség nélkül.
Mi ilyenkor szeretnénk beszélni valamit. Minden ló és lovasa minden egyedi.
Lovak nem probléma, akkor az ember okozta!

A költségek függnek a távolság. Pankow szoba-Bernau-Wandlitz 20 km tartalmazza.
Egyéb vízi út természetesen elérhető felár ellenében.

Alig várom, hogy megismerése Ön és partnere ló.

A Claudia Eilenberger
Ár: VB